McDonald's Emmen

Sponsoring

McDonald's staat midden in de samenleving. Ondernemen met oog voor de omgeving vinden we daarom bijzonder belangrijk. We nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij.

Naast de sponsoring op (inter)nationaal niveau, zoals bijvoorbeeld het Ronald McDonald Kinderfonds, WK en EK Voetbal, sponsoren de McDonald's restaurants verschillende initiatieven op lokaal niveau. Wij geven graag steun aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen bewust te maken van het belang van een verantwoorde leefstijl. Als familierestaurant richt McDonald's zich daarbij speciaal op families en kinderen.

 

Sponsoring McDonald's Emmen

McDonald's Emmen is trots sponsor van o.a.:


Tevens ondersteunen we diverse scholen en verenigingen in Emmen e.o. met kleinere bijdrages, zoals cadeautjes voor een verloting of het uitlenen van een ranjaton. Deze ranjaton stellen we kosteloos, inclusief bekers beschikbaar aan lokale verenigingen/scholen. Zeer geschikt voor een sportdag of kinderactiviteit.
Informeer via http://www.mcdonaldsrestaurant.nl/emmen/contact of de ranjaton beschikbaar is voor uw evenement.

Behalve door middel van het sponsoren van lokale evenementen en activiteiten, nemen we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door het bieden van (snuffel)stages en het verzamelen van zwerfvuil. Drie maal per week maken we, met de bakfiets, het hele bedrijventerrein "De Nijbracht" zwerfvuilvrij. Hierbij worden ook de ingang van de Bargeres en het fietspad aldaar opgeruimd.

Midden in de samenleving