McDonald's Emmen

Fc Emmen Voetbalfeestje

 • Fc Emmen Voetbalfeestje

  Zou jij graag je verjaardag willen vieren in het prachtige stadion van FC Emmen? Dat is mogelijk!
  Naast dat je jouw kinderfeestje bij FC Emmen kunt vieren met een training in het stadion De Oude Meerdijk, kun je nu ook jouw kinderfeestje vieren met een FIFA-clinic van eSporter Luuk Jans! Hoe gaaf is dat!?
  Tijdens jouw kinderfeestje krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes een FC Emmen-ontvangst bij de hoofdingang van De Oude Meerdijk. Gedurende het kinderfeestje wordt een voetbaltraining of een FIFA-clinic gegeven, hiernaast wordt er een rondleiding door het stadion van FC Emmen gegeven en krijgen jullie wat te drinken in het spelershome van FC Emmen. In het spelershome kunnen de vriendjes en vriendinnetjes eventueel ook hun cadeau geven aan de jarige. De feestjes worden afgesloten bij de McDonald’s in Emmen. Hier krijgen de kinderen een Happy Meal met fritesaus. De kids nemen plaats aan een speciaal gedekte tafel, waar ook een cadeautje klaarligt voor de jarige!
  Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag (mits het kunstgrasveld van FC Emmen beschikbaar is voor het voetbalkinderfeestje) en duren van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Kosten voor deelname bedragen €10,00 per kind + €4,85 bij de McDonald’s (€14,85 totaal per kind). Bij een kinderfeestje moeten minimaal acht kinderen aanwezig zijn.
  Voetbalkinderfeestje
  Met het voetbalkinderfeestje krijg je een leuke voetbaltraining van ongeveer een uurtje. Hier ga jij samen je vriendjes of vriendinnetjes verschillende voetbaloefeningen doen om misschien wel net zo goed te worden als de FC Emmen-spelers. Wil jij jouw feestje vieren met een super leuke voetbalmiddag?
  Meld je dan aan voor het voetbalkinderfeestje
  eDivisie-kinderfeestje
  Nieuw bij FC Emmen is het eDivisie-kinderfeestje met eSporter Luuk Jans! Hier krijgen jullie een FIFA-clinic van Luuk Jans van ongeveer een uur. Onze eSporter behoort momenteel tot de top-8 van de eDivisie. Lijkt het je leuk om jouw feestje samen met Luuk Jans te vieren? Meld je dan aan voor het eDivisie-kinderfeestje!
  Contact
  Wil jij je verjaardag vieren bij FC Emmen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar: kidsclub@fcemmen.nl onder vermelding van ‘Voetbalkinderfeestje’ of ‘eDivisie-kinderfeestje’.
  In de maanden december en januari (winterstop) en in de maanden mei, juni en juli (zomerstop) hebben we geen kinderfeestjes bij FC Emmen.

  Dit feestje organiseren wij samen met FC Emmen:
  http://fcemmen.nl/kinderfeestje/

  Je betaald €10,- p.p. bij FC Emmen en na afloop ga je naar McDonald's Emmen waar je een Happy Meal inclusief fritessaus besteld voor 4,85 p.p.

  Wil jij je verjaardag vieren bij FC Emmen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar: kidsclub@fcemmen.nl onder vermelding van ‘Voetbalkinderfeestje’ of ‘eDivisie-kinderfeestje’.
  In de maanden december en januari (winterstop) en in de maanden mei, juni en juli (zomerstop) hebben we geen kinderfeestjes bij FC Emmen.

  Volwassen kunnen bij McDonald's zelf kiezen wat ze willen bestellen, dit wordt apart verrekend. Kinderen kunnen ook iets anders kiezen dan een Happy Meal, indien dit boven de 4,85 is wordt dit apart verrekend. 

 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's Emmen 0591-649000

  Wanneer

  Woensdag middag om 13:30 of 14:30

  Locatie

  FC Emmen stadion De Oude Meerdijk

  Duur

  2 uur

  Kosten per kind

  € 14.85

  Kosten per volwassene

  € 14.85

  Leeftijd

  6 t/m 14 jaar

  Eten

  Happy meal naar keuze