Sponsoring McDonald's Alblasserdam

McDonald's staat midden in de samenleving. Ondernemen met oog voor de omgeving vinden we daarom bijzonder belangrijk. We nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij.

Naast de sponsoring op (inter)nationaal niveau, zoals bijvoorbeeld het Ronald McDonald Kinderfonds, WK en EK Voetbal, sponsoren de McDonald's restaurants verschillende initiatieven op lokaal niveau. Wij geven graag steun aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen bewust te maken van het belang van een verantwoorde leefstijl. Als familierestaurant richt McDonald's zich daarbij speciaal op families en kinderen.
 

Sponsorverzoek

Hebt u een sponsorverzoek Klik dan hier om ons contactformulier in te vullen.

 

-----

Sponsoring Alblasserdam Schoon

McDonald's doet veel aan het voorkomen van afval, nascheiding van afval en het opruimen van zwerfafval. Zo is onze crew iedere dag actief om het zwerfafval rond ons restaurant en op het industrieterrein op te ruimen. In Alblasserdam ondersteunen wij sinds 2019 de organisatie 'Alblasserdam Schoon' van Peter van der Spoel. Regelmatig organiseert hij plaatselijke opruimactie's in Alblasserdam, waar veel volwassenen en kinderen aan mee doen. Wij ondersteunen deze actie's van harte met het doneren van een menu voor alle deelnemers. Ook loopt onze eigen crew met regelmaat mee tijdens de actie's.

Bij de laatste actie hielpen maar liefst 180 deelnemers mee met opruimen. Hiervan waren ongeveer de helft kinderen. Tevens hebben wij de afvalcaddy van Peter gesponsord, waar hij iedere dag actief mee opruimt in het dorp!

 

McDonald's Alblasserdam is als trotse sponsor verbonden aan de volgende verenigingen/ organisaties:

  • Atletiekvereniging Alblasserdam - Molenloop

  • Atletiekvereniging Passaat - Papendrecht Cirkel Loop

  • Quiet Drechtsteden, Alblasserdam

  • Alblasserdam Schoon