McDonald's Tilburg Zuid

Schminkfeest Of Bingofeest

 • Schminkfeest Of Bingofeest

  Bij het schminkfeest worden de feestvierders ontvangen met ranja en fruit. Nadat de jarige is toegezongen en de cadeautjes zijn uitgepakt, zullen de kinderen geschminkt worden. Als alle kinderen zijn omgetoverd tot prinses, vlinder, piraat, spiderman, etc, zal er een rondleiding volgen door ons restaurant. Dan wordt er aangeschoven aan een speciaal gedekte tafel, dat wordt smullen!!! Natuurlijk ligt er voor de jarige nog een cadeautje klaar.

  Bij het Bingofeest worden de feestvierders in onze speciale verjaardagsruimte ontvangen met fruit en wat te drinken. Nadat de jarige is toegezongen en de cadeautjes zijn uitgepakt, komt de bingo-molen op tafel en maakt iedereen kans op leuke, lekkere prijsjes. Daarna is het tijd voor een rondleiding door ons restaurant.
  Aan een speciaal gedekte tafel, kunnen de kinderen vervolgens hun fantasie kwijt in het versieren van hun eigen hamburger. Dat wordt smullen!!! Natuurlijk sluiten we af met een lekkere ijshoorn en ligt er voor de jarige nog een cadeautje klaar. • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  woensdag t/m vrijdag, vanaf 13:00 tot 17:00 uur

  Duur

  1 uur

  Toelichting

  1,5 uur

  Kosten per kind

  € 8.50

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 8 jaar

  Eten

  Bij dit feestje hoort een Happy Meal naar keuze

  Opmerkingen

  Deze feestjes kosten eenmalig € 9,95 en verder komen daar alleen de kosten van de happy-meals (eventueel dessert) en overige menu's bij. Reserveringen gaan vanaf 6 kinderen en dienen minimaal 2 weken voor aanvang van het feestje geplaatst te worden.