McDonald's Sassenheim

McEscape Feestje

 • McEscape Feestje

  KidsZoo Noordwijkerhout

  Op zoek naar een uniek en spannend feestje? KidsZoo in Noordwijkerhout heeft een echte KidsEscapeRoom in huis om dat waar te maken. Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!

   

  McDONALD’S SASSENHEIM

  Voor of na de KidsEscapeRoom staat er een tafel klaar bij McDonald’s Sassenheim. Uiteraard zingen wij bij binnenkomst de jarige toe en ontvangt hij/zij een leuk cadeautje. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Tot slot mogen alle kids zelf in de keuken hun eigen ijsje maken en versieren. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland.

   

  RESERVEREN?

  U kunt eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website doen. Doe dit door middel van de knop RESERVEER HIER (rechts boven) 
  Let op: Deze knop is alleen zichtbaar op een vaste computer/laptop en niet op een mobiele telefoon.
  Dit is slechts een aanvraag. Uw aanvraag wordt digitaal in behandeling genomen en wij reageren binnen 
  72 uur. De reservering is pas definitief wanneer u daadwerkelijk een bevestiging heeft ontvangen. Dit gaat per e-mail.


  Indien er voor ons onduidelijkheden zijn, nemen wij uiteraard contact met u op. 


 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  Elke dag, op aanvraag.Waar mogelijk minimaal 1 week van te voren reserveren.

  Locatie

  Indoorspeeltuin KidsZoo, Pletterij 3, Noordwijkerhout & McDonald’s Sassenheim, Stationslaan 1

  Duur

  2.5 uur

  Toelichting

  Bij KidsZoo probeer je binnen 60 minuten te ontsnappen uit de Escaperoom. Kijk op hun website (www.kidszoo.nl) voor de beschikbare tijden en geef dit aan in het opmerkingenveld bij de reserveringsaanvraag. Bij McDonald’s duurt het feestje ongeveer 1 uur

  Kosten per kind

  € 16.20

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Happy Meal + ijsje

  Opmerkingen

  De Escaperoom bij KidsZoo wordt per uur gereserveerd op vaste aanvangstijden. Kosten KidsZoo EscapeRoom €10,00 per uur p.p. (min. 5, max. 8 kids per escaperoom-uur). Dit is inclusief onbeperkt limonade. Bij McDonald’s zijn de kosten € 6,20 per kind, excl. Milk Shake en Fritessaus. U betaalt apart bij KidsZoo en McDonald’s Sassenheim. Op beide locaties kunt u gemakkelijk parkeren.