McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McZwem Party (De Scheg Deventer)

 • McZwem Party (De Scheg Deventer)

  Beleef het zwemparadijs Blue Lagoon; het is meer dan een zwemparadijs. Het beschikt over diverse baden en glijbanen. De recreatiebaden van het zwemparadijs zijn rond de 30 graden. Klimmen, glijden, springen of snelheid! Allemaal mogelijk op de glijbanen, in de stroomversnelling of de wildwaterbaan.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 

  Wil je meer zien van De Scheg? Klik dan even op onderstaande link!
  Zwemmen bij De Scheg
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  De Scheg in Deventer en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  4 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 11.55

  Kosten per volwassene

  € 14.80

  Leeftijd

  5 t/m 15 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze.

  Opmerkingen

  Voor dit kinderfeestje dienen de genodigden in het bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A.Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 8 kinderen.