McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McVIP Party

 • McVIP Party

  Je bezoek aan McDonalds extra speciaal maken kan met de McVIP Party! Hebben jullie elders een leuke activiteit en willen jullie starten of afsluiten met een gezellig etentje bij McDonald's? Wij zeggen: McVIP!
  Er wordt een tafel in het restaurant speciaal voor jullie gereserveerd. Is er een jarige? Dan mag de jarige job ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
  De McVip Party is een ideaal feestje voor iedereen die iets te vieren heeft! Van jong tot oud. Verjaardag of gewoon voor de fun met vrienden.
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  maandag t/m zondag in overleg met McDonald's

  Locatie

  McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  1 uur

  Kosten per kind

  € 0.00

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 15 jaar

  Opmerkingen

  Dit feestje is voor alle leeftijden! De McVip Party kost € 10,- naast uw bestelling. Voor boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer: 055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor de ouders klaar. De McVIP Party kan geboekt worden voor groepen vanaf 6 personen.