McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McSwim Party (Aquacentrum Malkander Apeldoorn)

 • McSwim Party (Aquacentrum Malkander Apeldoorn)

  Heerlijk zwemmen en spelen bij Aquacentrum Malkander. Supersnel gaan in de glijbaan of stroomversnelling, baantjes trekken of heerlijk chillen in het bubbelbad.
  Kids kunnen zich uren vermaken in Aquacentrum Malkander. Een spetterend feest voor jong en oud!

  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Aquacentrum Malkander Apeldoorn

  Duur

  4.5 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de tijd in het zwembad, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 9.95

  Kosten per volwassene

  € 13.20

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Voor dit kinderfeestje dienen de genodigden in het bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A. Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.