McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McSport Party (diverse Sportzalen Apeldoorn)

 • McSport Party (diverse Sportzalen Apeldoorn)

  Apenkooien tijdens een kinderfeestje? Lekker, gezellig en sportief bezig zijn: Dat kan met het huren van een gymzaal in samenwerking met Accres in Apeldoorn. Voetballen, trefballen, noem het maar op!
  Tijdens dit kinderfeestje gaat de jarige gedurende 2 uur gezellig sporten met zijn/haar vrienden in een zaal naar keuze.
  Bij het huren van een gymzaal is het mogelijk om een spellenpakket te reserveren. In het spellenpakket zitten diverse speelattributen met speluitleg voor een onvergetelijk kinderfeestje. Van knotshockey tot parachute, van voetbal tot soft tennis. Het spellenpakket maakt een kinderfeestje in een gymzaal nog leuker!*
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Gymzaal naar keuze en McDonald's

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer en de reistijd etc

  Kosten per kind

  € 5.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). De kosten per kind zijn exclusief de kosten van de zaal, de kosten hiervoor zijn eenmalig €35. Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.