McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McPrinsessen En Piraten Party (Monkey Town Apeldoorn)

 • McPrinsessen En Piraten Party (Monkey Town Apeldoorn)

  Voor de jarige en haar of zijn gasten is een speciale tafel gedekt, voor de Prinsessen een een tiara en voor de Piraten een piratensetje. Voor iedereen is er een presentje en voor de jarige Prinses of Piraat en luxe cadeautje. Van het spelen, klimmen en klauteren krijg je dorst, daarom is er onbeperkt limonade. Bij vertrek naar McDonald's krijgt iedereen nog een traktatie mee.
  Als extra kun je een verjaardagstaart bestellen. De taart wordt speciaal bij de verse bakker gemaakt. De prijs start bij € 15,50 (geschikt voor 8 Prinsessen/Piraten). Iedere Prinses/Piraat meer is € 1,00 extra p.p. Er kan een foto en/of tekst worden toegevoegd. Dit kunt u aangeven bij de reservering.
  Aansluitend aan het feestje bij Monkey Town staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden.
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Monkey Town Apeldoorn en McDonald's

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer en de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 15.45

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 8 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor €9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer: 055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.