McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McMovie Party (Vue Bioscoop Apeldoorn Of Deventer)

 • McMovie Party (Vue Bioscoop Apeldoorn Of Deventer)

  De allernieuwste (kinder)films bekijken in de bioscoop tijdens een kinderfeestje? Superspeciaal voor veel kids! Onder het genot van een kidstray met wat lekkers te eten en te drinken worden de genodigden in de Vue bioscoop in Deventer of Apeldoorn meegevoerd met de spannendste, grappigste en mooiste films. Natuurlijk mogen jullie zelf kiezen welke film de jarige met zijn/haar genodigden bezoekt.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden!

 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  Elke dag in overleg met McDonald's

  Locatie

  Vue (voorheen JT) Bioscoop Apeldoorn of Deventer en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  4 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 15.15

  Kosten per volwassene

  € 18.40

  Leeftijd

  5 t/m 11 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Wil je liever naar een 3D film? Dan wordt er per persoon € 2,50 toeslag berekend. Er kan gekozen uit alle kinderfilms met maximaal kijkwijzer 9. Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 6 kinderen.