McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McKart & Lasergame Party (ZERO55 Apeldoorn)

 • McKart & Lasergame Party (ZERO55 Apeldoorn)

  Let op: Geschikt vanaf ca. 8 jaar (minimaal 140 cm!)
  Kom bij ZERO55 Apeldoorn elektrisch karten! Je racet in je eigen kleding en zonder herrie of uitlaatgassen. Extra bijzonder: Je racet iedere ronde deels door de buitenlucht. Als het wegdek nat is kan er niet buiten worden gereden. De baan kan op deze momenten omgebouwd worden naar een 100% binnenbaan. Deze indoor/outdoor combinatie is uniek in Nederland! E-karten is bovendien heel veilig, als het nodig is kunnen alle karts centraal stil worden gezet. Vervolgens gaan jullie lasergamen in de spannende black light jungle arena, werk samen met je teamgenoten en zet de hoogste score neer! 
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  ZERO55 Apeldoorn

  Duur

  2.5 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer en de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 23.95

  Kosten per volwassene

  € 27.20

  Leeftijd

  8 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.