McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McJungle Escape Party (Monkey Town Apeldoorn)

 • McJungle Escape Party (Monkey Town Apeldoorn)

  Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers.
  Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!
  Een geweldige ervaring! Opgesloten in een Escaperoom met kinderen. Voltooi samen alle puzzels en opdrachten binnen het uur. Het is pittig, maar gaat zeker lukken!
  Daarvoor of daarna kunnen de kinderen spelen, klimmen, klauteren in Monkey Town. 
  Er is een feesttafel, onbeperkt limonade en een cadeautje voor de jarige.
  Aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden.
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Monkey Town Apeldoorn en McDonald's

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer en de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 17.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  6 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Voor het kraken van de escaperoom-code staat 70 minuten gereserveerd (inclusief uitleg). Een volwassen begeleider speelt mee. Voor en/of na gebruik van de escaperoom kunnen de kinderen vrij gebruik maken van Monkey Town. Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer: 055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.