McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McIbiza Party (Little Gifts Apeldoorn)

 • McIbiza Party (Little Gifts Apeldoorn)

  Helemaal hip is Ibiza style! Bij Atelier Little Gifts maken de jarige en zijn/haar vrienden tijdens dit feestje een supercoole armband of hoofdband in Ibiza style!
  Met diverse kraaltjes, veertjes en bedeltjes leren ze onder begeleiding de mooiste Ibiza-band ever te maken. Tijdens het feestje staat er snoep en limonade voor de kids klaar. Voor ouders/begeleiders is er koffie of thee.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 

  Wil je meer weten over Little Gifts? Check dan de site! www.littlegiftsapeldoorn.nl
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  dinsdag t/m zaterdag in overleg met McDonald's

  Locatie

  Little Gifts en McDonald's

  Duur

  2.5 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 17.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  6 t/m 14 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 pp. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu) en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 6 kinderen.