McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McHout Zwaard En Schild Party (Knutselatelier Diepenveen)

 • McHout Zwaard En Schild Party (Knutselatelier Diepenveen)

  Voor alle ridders onder onze kinderen: De McHout Zwaard en Schild Party! Echte ridders kunnen natuurlijk niet zonder. Tijdens dit kinderfeestje in samenwerking met Knutselatelier Diepenveen maken de jarige en zijn/haar vrienden een eigen houten zwaard en schild. Ze kunnen het schild versieren met materialen zoals edelstenen en touw. Natuurlijk staat er tussendoor iets lekkers en te drinken klaar voor de jonge warriors. Voor de ouders is er koffie en thee.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
  Wil je meer weten over Het Knutselatelier? Kijk dan hier!
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Knutselatelier Diepenveen en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  4 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 18.45

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  5 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Van 16 juli t/m 2 september is het Knutselatelier niet beschikbaar voor feestjes i.v.m. vakantie. Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 7 kinderen.