McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McHout Boot Party (Knutselatelier Diepenveen)

 • McHout Boot Party (Knutselatelier Diepenveen)

  Tijdens dit knutselfeestje met houtbewerking makende jarige en zijn/haar vrienden een boot van hout, welke echt kan drijven. Een boot met lijnen, ankers, netten, zeilen, kortom alles er op en er aan!
  Tussendoor staat er iets lekkers en wat te drinken voor de genodigden klaar. Voor ouders is er koffie en thee.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
  Wil je meer weten over Het Knutselatelier? Kijk dan hier!
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Knutselatelier Diepenveen en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  4 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 18.45

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  5 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Van 16 juli t/m 2 september is het Knutselatelier niet beschikbaar voor feestjes i.v.m. vakantie. Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 7 kinderen.