McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McGala Party (Little Gifts Apeldoorn)

 • McGala Party (Little Gifts Apeldoorn)

  Echt wel Super Sjiek! Over de aquablauwe loper binnenkomen en drinken uit echte champagne glazen. Natuurlijk krijgen de kinderen ook iets lekkers aangeboden. De jarige en zijn/haar vrienden gaan een supergaaf Venetiaans Masker maken. Compleet met veren, glitters, blings en things natuurlijk. Dan gaan alle Diva`s zich omkleden in ECHTE Galajurken (er zijn 3 smokings aanwezig voor de boyz). Vervolgens wordt er een Gala-FunFoto gemaakt met megacoole accessoires. De jarige krijgt deFun foto gratis digitaal thuisgestuurd!
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Little Gifts te Apeldoorn en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  2.5 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 20.50

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  6 t/m 14 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Wil je meer weten over Little Gifts Apeldoorn kijk dan op: http://www.littlegiftsapeldoorn.nl Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 6 kinderen.