McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McFrozen Party (Little Gifts Apeldoorn)

 • McFrozen Party (Little Gifts Apeldoorn)

  Echt supergaaf, het McFrozen Fotofeest! Tijdens dit (meiden)feestje maken de jarige en haar vrienden zich nóg mooier en kruipen in de jurk van Elsa.
  In een supermooie frozenblauwe jurk maken de kids geweldige foto's.De jarige krijgt maar liefst 5  'Frozen'  foto's van zichzelf gratis digitaal thuisgestuurd!
  Alle andere Elsa's worden natuurlijk ook niet vergeten, van hen worden er per persoon 2 foto's meegestuurd.
  "Let it go" en laat haar te gekke foto's maken met al haar vriendinnen!
  Inclusief ranja, snoep en koffie of thee voor de begeleiders natuurlijk : )Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Little Gifts en McDonald's

  Duur

  2 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 18.50

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  5 t/m 9 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Wil je meer weten over Little Gifts Apeldoorn kijk dan op: http://www.littlegiftsapeldoorn.nl Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 6 kinderen.