McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McFotoshoot Party (Little Gifts Apeldoorn)

 • McFotoshoot Party (Little Gifts Apeldoorn)

  Bij Little Gifts staat een supergave fotostudio waarin de jarige en zijn/haar vrienden gefotografeerd gaan worden. Ze trekken natuurlijk hun mooiste kleding hier voor aan. Bij de fotostudio hebben ze accessoires tot hun beschikking om de shoot nog leuker te maken.
  De jarige job mag het achtergronddoek voor de shoot uitkiezen.
  Iedereen krijgt de groepsfoto mee na afloop van het feestje. De jarig krijgt 2 foto's en de boeker van het feestje ontvangt van alle genodigden een digitale foto om door te sturen of af te drukken.
  De andere foto`s zijn via een fotogalerij ook te bekijken en of na te bestellen.
   
  Er kan tegen een meerpijs ook gekozen worden voor een McFotoshoot Deluxe. Dan gaan de kids in thema op de foto. Van te voren kan er worden gekozen uit diverse thema’s zoals gala en Ibiza. Niet alleen de achtergrond en de accessoires veranderen dan, maar ook de kleding. Little Gifts heeft vele sets op voorraad!
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 

 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  maandag t/m zaterdag in overleg met McDonald's

  Locatie

  Little Gifts te Apeldoorn en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  2.5 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 17.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  5 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 6 kinderen.