McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McDream Party (INSPIRE Art School)

 • McDream Party (INSPIRE Art School)

  Houdt uw kind van acteren? Heeft hij/zij een rijke fantasie? Dan is deze party helemaal te gek!
  Bij binnenkomst krijgen de jarige en zijn/haar gasten een drankje en iets lekkers aangeboden. En er is voor de jarige een spetterende verrassing.
  Dan is het tijd voor ‘changing’! De kledingkast gaat open; er is ruim keuze uit outfits, van Disney figuren tot aan zelfbedachte sterren. Natuurlijk hoort er ook visagie en hairstyling bij, om de gekozen rol helemaal compleet te maken!
  Tijdens de acteerworkshop volgen de kids, onder leiding van een professionele docent (ook in thema) van de Art School een script met personages die door de jarige van te voren zijn uitgekozen. Na de workshop is het tijd voor een fotoshoot in karakter! Na afloop van het feest ontvangen jullie de foto. Een mooie herinnering! Kijk voor meer info over Inspire Art School ook even hier!

  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 

 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Inspire Art School

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 18.45

  Kosten per volwassene

  € 13.15

  Leeftijd

  4 t/m 14 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze & Volwassenen: Medium Menu naar keuze

  Opmerkingen

  Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen