McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McDJ Workshop (United DJ School Apeldoorn)

 • McDJ Workshop (United DJ School Apeldoorn)

  In de huid kruipen van een echte DJ! Dat kan bij ons in samenwerking met United DJ School Apeldoorn!
  Op de United DJ School krijgen de jarige en zijn/haar vrienden les van Apeldoorns bekendste DJ,  DJ Chiel. Tijdens een uur durende workshop leren ze op een eigen set de fijne kneepjes van het DJvak.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
  Meer info over de United DJ School vind je hier!
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  woensdag- en vrijdagmiddag in overleg met McDonald's

  Locatie

  United DJ School te Apeldoorn en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  2.5 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 15.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  8 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.