McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McDJ Party (United DJ School Apeldoorn)

 • McDJ Party (United DJ School Apeldoorn)

  Organiseer voor de jarige en zijn/haar vrienden een super dance party thuis op een locatie van jouw keuze! Met de McDJ Party boek je een DJ van de United DJ School die voor jullie één groot feest bouwt. De DJ neemt zijn eigen lichtshow en geluid mee.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
  Wil je liever tijdens het feest Mac’en? Dan mag je natuurlijk ook het eten komen afhalen : )
  Wil je meer weten over de United DJ School? Klik dan hier!
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  in overleg met McDonald's

  Locatie

  eigen locatie

  Duur

  3 uur

  Kosten per kind

  € 5.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 13 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze

  Opmerkingen

  De bovengenoemde kosten zijn exclusief de eenmalige kosten (á €100,-) voor de United DJ. Hij/zij zal 2 uur beschikbaar zijn om op locatie in Apeldoorn, Deventer en nabije omgeving de jarige het feestje van zijn/haar leven te geven. Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.