McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McDance Party (Create Deventer)

 • McDance Party (Create Deventer)

  Hiphop, Breakdance of Jazz! Deze dansstijlen leren de kids bij Create in Deventer tijdens dit superhippe McDance feestje. De jarige en zijn/haar vrienden krijgen les van een professionele danseres en docent die ze tijdens de workshop de fijne kneepjes van het vak uitlegt en aanleert. Dit alles vindt plaats in een prachtige theaterzaal met een dansvloer, licht, geluid en natuurlijk spiegels. De kids kunnen van te voren kiezen voor één van de drie dansstijlen. Tijdens de workshop staat er ranja en wat lekkers voor ze klaar. Aan het eind van de workshop zullen ze de aangeleerde choreografie uitvoeren. Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 

 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Create Deventer en McDonald's Apeldoorn-Zuid

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 15.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  6 t/m 11 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Dit feestje is ook te boeken voor kinderen ouder dan 11 jaar. De kosten bedragen dan 17,50 per kind (max. 15 kinderen). De tijdsduur is 15 minuten langer. Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 8 kinderen.