McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McBubble Bal Party (Pitch&Putt Bussloo)

 • McBubble Bal Party (Pitch&Putt Bussloo)

  Lachen, gieren en brullen en ondertussen sportief bezig zijn. De kinderen spelen in teams van 3 of 4 voetbal tegen elkaar op een klein veld met kleinere goals. De kinderen krijgen vanaf vlak boven de knieën tot ver boven het hoofd een speciaal soort plastic bal met een diameter van 1 ½ meter. Speciaal voor kleinere kinderen hebben ze ook kleinere zorbvoetballen van 1,20 diameter. Uiteraard proberen ze doelpunten te maken, maar ze kunnen nog wel eens een duwtje krijgen… dan eindigen ze 7 meter meter rollend ver weg. Kortom lachen, gieren en brullen en ondertussen sportief bezig zijn. Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden!

 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Pitch&Putt Bussloo en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 23.95

  Kosten per volwassene

  € 27.20

  Leeftijd

  9 t/m 16 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 9 kinderen.