McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McBowling & Lasergame Party (ZERO55 Apeldoorn)

 • McBowling & Lasergame Party (ZERO55 Apeldoorn)

  Kom bij ZERO55 Apeldoorn een futuristisch potje bowlen! Er zijn 6 banen met mooie visuele effecten. Iedere baan heeft een futuristische look en vooraf kies je een eigen avatar. Voor de allerkleinsten kunnen de goten omhoog en zijn er hellingbanen als hulpmiddel. Je kunt bij ons je eigen schoenen aan houden. Geen stinkschoenen van een voorganger meer! 
  Vervolgens gaan jullie lasergamen in de spannende black light jungle arena, werk samen met je teamgenoten en zet de hoogste score neer! 
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  ZERO55 Apeldoorn

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer en de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 16.45

  Kosten per volwassene

  € 19.70

  Leeftijd

  6 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.