McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McBloteVoeten Party (Hof Van Twello)

 • McBloteVoeten Party (Hof Van Twello)

  Dit kinderfeestje in samenwerking met Blotenvoetenpad in Twello vieren, betekent tijdens je kinderfeestje heerlijk wandelen in de natuur op blote voeten! De jarige en zijn/haar vrienden ervaren het savannegras of de bosgrond kriebelen tussen hun tenen. Ze wandelen langs de hoogstamboomgaard, het sprookjesbos en de historische tuinen. Als ze moe zijn, rusten ze even uit in één van de hangmatten langs de route. Niet moe, maar liever spelen? Dat kan natuurlijk ook! Langs de route bevinden zich speeltoestellen.
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  woensdag t/m vrijdag tot 17:00 uur, za en zo t/m 16:00 uur

  Locatie

  Het Hof van Twello te Twello en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 9.15

  Kosten per volwassene

  € 14.55

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.