McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

McBinky Party (Kinderparadijs Malkenschoten Apeldoorn)

 • McBinky Party (Kinderparadijs Malkenschoten Apeldoorn)

  De jarige en alle andere feestvarkentjes zijn allemaal van harte welkom bij de leukste kinderboerderij van Apeldoorn en omstreken!
  Hutten bouwen, spetteren in het waterpark, er op los klauteren in het uitdagende parcours of de waterfietsen inspringen, het kan allemaal! Ook is er een midgetgolf baan en natuurlijk mag een rondje in de Binkytram niet ontbreken!
  Wat ook leuk is, is dat de dieren van Kinderparadijs Malkenschoten gevoerd mogen worden.
  Kortom, een onvergetelijke dag tijdens dit kinderfeestje in samenwerking met Kinderparadijs Malkenschoten!
  Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 

 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Kinder Paradijs Malkenschoten (Apeldoorn)

  Duur

  4 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 10.95

  Kosten per volwassene

  € 14.20

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.