McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

Mc & Jack Party (Jacksart Apeldoorn)

 • Mc & Jack Party (Jacksart Apeldoorn)

  Tijdens dit leuke creatieve kinderfeestje in samenwerking met Jacksart voelen de kids (vanaf 5 jaar) zich echte kunstenaars!
  In een echt atelier in Apeldoorn gaan de jarige en zijn/haar vrienden aan de slag met verf, rollers en spuitflessen om een eigen kunstwerk te maken onder begeleiding van kunstenaar Jack Liemburg of iemand van zijn team. Ondertussen is er volop tijd voor feest, taart, drinken en gezelligheid én de jarige krijgt natuurlijk nog een leuk cadeau!
  Na afloop mogen alle kids hun kunstwerk mee naar huis nemen (of eerst laten drogen in het atelier).Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 
  Meer informatie over Jacksart vind je hier!   
 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  woensdag- en zaterdagmiddag in overleg met McDonald's

  Locatie

  Jacksart Apeldoorn

  Duur

  3 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 25.45

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  5 t/m 12 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 10 kinderen.