McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid

Bounz® Party @McDonald's (Bounz® Apeldoorn Of Bounz® Deventer)

 • Bounz® Party @McDonald's (Bounz® Apeldoorn Of Bounz® Deventer)

  Een Bounz® Party @McDonald's is het allerleukste kinderfeest! Overal waar de kinderen kijken, zien ze trampolines. Bij elke Bounz® Party @McDonald's kunnen ze lekker springen, maar natuurlijk ook speciale springinstructies krijgen van de Bounz® Master of een potje dodgeball spelen. Ook is er genoeg ruimte om even uit te rusten en wat lekkers te eten. De jarige krijgt ook nog een cadeau van Bounz®. Ouders en verzorgers kunnen lekker achterover zitten, want Bounz® regelt het gehele feest! Dit kinderfeestje begint altijd op de hele uren. Omdat dit feestje erg populair is, kun je het beste vroeg bellen en reserveren. Er kan ook gekozen worden voor een Bounz® Party Plus @McDonald's. Dan mogen de kids een uur langer springen. Graag bespreken wij met u de verschillende mogelijkheden en helpen wij u met het maken van de reservering. Heeft u specifieke feestwensen? Bounz® Apeldoorn en Bounz® Deventer staan er voor open! Voorafgaand of aansluitend aan het feestje staat er een gereserveerde tafel klaar bij McDonald's. De genodigden gaan heerlijk genieten van een Happy Meal™ en de jarige mag ijsjes maken voor zijn/haar vrienden! 


 • Informatie:

  Wilt u dit kinderfeestje reserveren,
  dan kunt u contact met ons opnemen via:

  McDonald's McDrive Apeldoorn Zuid 055-5418753

  Wanneer

  In overleg met McDonald's

  Locatie

  Bounz® Apeldoorn of Bounz® Deventer en McDonald's Apeldoorn of Deventer

  Duur

  2.5 uur

  Toelichting

  De aangegeven tijdsduur is een gemiddeld genomen tijdsduur voor dit kinderfeestje. De daadwerkelijke tijdsduur is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal kinderen, het weer, de activiteit, de reistijd etc.

  Kosten per kind

  € 16.95

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  5 t/m 16 jaar

  Eten

  Kinderen: Happy Meal™ naar keuze (tegen een meerprijs is een Medium Menu naar keuze ook mogelijk) & Volwassenen: Medium Menu naar keuze (m.u.v. Maestro Menu)

  Opmerkingen

  Voor volwassenen die mee willen eten, bieden wij een arrangement aan voor € 9,20 p/p. Dit arrangement bestaat uit koffie/thee bij ontvangst, een Medium Menu naar keuze en een ijshoorn (door de jarige gemaakt). Voor meer informatie e/o boekingen kunt u contact op nemen met de hostess op telefoonnummer:055-5418753. Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt de kinderen gerust door hun ouders/verzorgers laten ophalen bij McDonald's na het kinderfeestje. Er staat altijd een kopje koffie voor ze klaar. Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 8 kinderen.