McDonald's Leiden

McRock XL Feestje

 • McRock XL Feestje  ROCKADEMY LEIDEN
  Altijd al muziek willen maken met mooie instrumenten? Of voor één dag een DJ willen zijn én ook nog willen lasergamen en dat allemaal tijdens één feestje? Dat kan tijdens het McRock XL Feestje! Bij Rockademy volgen jullie een muziek workshop waarin jullie een eigen nummer maken, met diverse instrumenten. Vervolgens gaan jullie ook nog 30 minuten lasergamen in de spannende loods! Ook krijgen jullie allemaal nog wat lekker te eten en te drinken. 

  McDONALD'S LEIDEN
  Voor of na de Rockademy staat er een tafel klaar bij McDonald’s. U kunt zelf kiezen of u ons Restaurant bezoekt aan de Beestenmarkt of Rooseveltstraat. Uiteraard zingen wij bij binnenkomst de jarige toe en ontvangt hij/zij een leuk cadeautje. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Tot slot mogen alle kids zelf in de keuken hun eigen ijsje maken én versieren. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland. 

  RESERVEREN?
  U kunt dit feestje eenvoudig reserveren via de website van de Rockademy: http://www.rockademy.nl/kinderfeestjes/

  Kies voor Extra Large Kinderfeestje en check de beschikbaarheid. U ontvangt een bevestiging van Rockademy, maar ook van ons. Deze ontvangt u per e-mail.

 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  Elke dag, op aanvraag

  Locatie

  Rockademy: Morsweg 55 E + McDonald’s Leiden Beestenmarkt

  Duur

  1 uur

  Toelichting

  Rockademy 1,5 uur. McDonald’s 1 uur. Half uur speling tussen beide locaties

  Kosten per kind

  € 21.20

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  6 t/m 12 jaar

  Eten

  Happy Meal

  Opmerkingen

  Minimaal 8, maximaal 20 kinderen. U betaalt apart bij Rockademy en bij McDonald’s. Kosten: Rockademy € 14,00 per kind. Kosten McDonald’s: vanaf €6,20 per kind Kosten McDonald’s volwassenen: afhankelijk van consumptie, maar consumptie niet verplicht.