McDonald's Leiden

McMovie Feestje

 • McMovie Feestje  BIOSCOPEN LEIDEN
  Samen met jouw vrienden naar jouw favoriete film van het moment? Kies dan voor het McMovie feestje. Wij reserveren de kaarten bij bioscopen Leiden en deze liggen voor jou klaar bij de kassa. In de bioscoop zijn er speciale stoelen gereserveerd én de jarige mag zelf de film starten (onder voorbehoud).
  LET OP: de kaarten voor de film kunnen wij één week van te voren pas reserveren. U ontvangt daarom pas één week voor het feestje de bevestiging maar daarin het reserveringnummer voor de kaarten. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe filmagenda op www.bioscopenleiden.nl. Weet jij al naar welke film je wilt? 

  McDONALD'S LEIDEN 
  Voor of na de bioscoop staat er een tafel klaar bij McDonald’s. U kunt zelf kiezen of u ons Restaurant bezoekt aan de Beestenmarkt of Rooseveltstraat. Uiteraard zingen wij bij binnenkomst de jarige toe en ontvangt hij/zij een leuk cadeautje. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Tot slot mogen alle kids zelf in de keuken hun eigen ijsje maken én versieren. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland. 

  RESERVEREN?
  U kunt eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website doen. Doe dit door middel van de knop “reserveer dit feestje”. Let op: dit is slechts een aanvraag. Uw aanvraag wordt digitaal in behandeling genomen en wij streven er naar, u binnen 24 uur een reactie te geven. De reservering is pas definitief wanneer u daadwerkelijk een bevestiging heeft ontvangen. Dit gaat per e-mail.

  Ziet u de genoemde knop niet? Stuur dan uw aanvraag naar kinderfeestjes@mcdonaldsleiden.nl. Vermeld hierin de gewenste datum en tijd van het feestje, of u voor of na de activiteit bij ons wil eten en bij welk Restaurant, het aantal personen en de naam en leeftijd van de jarige en natuurlijk naar welke film jullie graag willen. 

  Indien er voor ons onduidelijkheden zijn, nemen wij uiteraard contact met u op
 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  woensdag, zaterdag en zondag, op aanvraag

  Locatie

  Lido of Trianon Bioscoop, McDonald's Leiden Beestenmarkt/Rooseveltstraat

  Duur

  1 uur

  Toelichting

  Film: +/- 1,5 uur. McDonald's: 1 uur

  Kosten per kind

  € 13.20

  Kosten per volwassene

  € 7.00

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Happy Meal

  Opmerkingen

  Minimaal 5 kinderen. U betaalt apart bij de bioscoop en McDonald's. McDonald's: €6,20 per kind. Bioscoop: €7,00 per kaartje / 3D Film: 8,00 per kaartje Prijs voor volwassenen is een vanaf prijs. Het is afhankelijk van de film en of de volwassenen iets willen eten bij McDonald's. Consumptie is niet verplicht. www.bioscopenleiden.nl