McDonald's Leiden

McLasergame Feestje

 • McLasergame Feestje  LASERGAMEN LEIDEN
  Zin in een avontuurlijk feestje? Boek dan het Lasergame feestje in samenwerking met Lasergamen Leiden. Hier kun je samen met jouw vrienden lasergamen in een spannende loods met donkeren hoeken en muren om je achter te verschuilen. Door de objecten, spannende muziek en belichting in de ruimte, waan je je heel even in een ander wereld. De laserguns schieten met infraroodstralen, die niet schadelijk zijn voor de ogen. De loods is al toegankelijk voor kids vanaf 6 jaar. 

  McDONALD'S LEIDEN
  Voor of na het lasergamen staat er een tafel klaar bij McDonald’s. U kunt zelf kiezen of u ons Restaurant bezoekt aan de Beestenmarkt of Roosevelstraat. Uiteraard zingen wij bij binnenkomst de jarige toe en ontvangt hij/zij een leuk cadeautje. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Tot slot mogen alle kids zelf in de keuken hun eigen ijsje maken én versieren. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland. 

  RESERVEREN?
  U kunt eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website doen. Doe dit door middel van de knop “reserveer dit feestje”. Let op: dit is slechts een aanvraag. Uw aanvraag wordt digitaal in behandeling genomen en wij streven er naar, u binnen 24 uur een reactie te geven. De reservering is pas definitief wanneer u daadwerkelijk een bevestiging heeft ontvangen. Dit gaat per e-mail.

  Ziet u de genoemde knop niet? Stuur dan uw aanvraag naar kinderfeestjes@mcdonaldsleiden.nl. Vermeld hierin de gewenste datum en tijd van het feestje, of u voor of na de activiteit bij ons wil eten en bij welk Restaurant, het aantal personen en de naam en leeftijd van de jarige.

  Indien er voor ons onduidelijkheden zijn, nemen wij uiteraard contact met u op. 
 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  Elke dag, op aanvraag

  Locatie

  Lasergamen Leiden: Morsweg 55F + McDonald's Leiden Beestenmarkt/Rooseveltstraat

  Duur

  1 uur

  Toelichting

  Lasergamen wordt geboekt per half uur. McDonald's 1 uur. Half uur tussen beide locaties.

  Kosten per kind

  € 12.70

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  6 t/m 15 jaar

  Eten

  Happy Meal naar keuze

  Opmerkingen

  Minimaal 6 kinderen. U betaalt apart bij de Lasergamen Leiden en bij McDonald’s. Kosten: per 30 minuten lasergamen €6,50 per kind. Kosten McDonald’s: vanaf €6,20 per kind. Kosten McDonald’s volwassenen: afhankelijk van consumptie, maar consumptie niet verplicht. Bij Lasergamen Leiden kunt u alleen in contanten afrekenen.