McDonald's Leiden

McFashion Feestje I.s.m. Claire’s

 • McFashion Feestje I.s.m. Claire’s

  CLAIRE’S LEIDEN

  Houd jij van fashion én make-up? Dan is het Beautyfeestje i.s.m. Claire’s iets voor jou! Tijdens het feestje krijgen jij en jouw vriendinnen een workshop opmaken, worden de nagels gelkat én wordt er een modeshow gelopen inclusief fotoshoot. De kosten voor het feestje zijn vanaf € 15,00 per persoon. Dit is inclusief een goedgevulde én zelfuitgezochte goodiebag (mét 20% korting) en een kadokaart om na afloop lekker zelf te shoppen in de winkel. Het feestje duurt maximaal twee uur.

  Voor of na het beautyfeestje staat er een tafel gereserveerd bij McDonald’s Leiden Beestenmarkt of Rooseveltstraat.

  McDONALD’S LEIDEN

  Voor of na jullie beauty- en fashionmiddag staat er een tafel klaar bij McDonald’s. U kunt zelf kiezen of u ons Restaurant bezoekt aan de Beestenmarkt of Rooseveltstraat. Uiteraard zingen wij bij binnenkomst de jarige toe en ontvangt hij/zij een leuk cadeautje. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Tot slot mogen alle kids zelf in de keuken hun eigen ijsje maken én versieren. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland.

  RESERVEREN?

  U kunt eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website doen. Doe dit door middel van de knop “reserveer dit feestje”. Let op: dit is slechts een aanvraag. Uw aanvraag wordt digitaal in behandeling genomen en wij streven er naar, u binnen 24 uur een reactie te geven. De reservering is pas definitief wanneer u daadwerkelijk een bevestiging heeft ontvangen. Dit gaat per e-mail.

  Ziet u de genoemde knop niet? Stuur dan uw aanvraag naar kinderfeestjes@mcdonaldsleiden.nl. Vermeld hierin de gewenste datum en tijd van het feestje, of u voor of na de activiteit bij ons wil eten en bij welk Restaurant, het aantal personen en de naam en leeftijd van de jarige(n).

  Indien er voor ons onduidelijkheden zijn, nemen wij uiteraard contact met u op

 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  Elke dag, op aanvraag

  Locatie

  Claire’s Leiden, Haarlemmerstraat 81 & McDonald’s Leiden Bestenmarkt / Rooseveltstraat

  Duur

  1 uur

  Toelichting

  Het feestje bij Claire’s duurt maximaal 2 uur, bij McDonald’s één uur

  Kosten per kind

  € 21.20

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  5 t/m 12 jaar

  Eten

  Happy Meal naar keuze

  Opmerkingen

  Minimaal 5 kinderen. U betaalt apart bij Claire’s en bij McDonald’s. Voorafgaand aan het feestje kunt u bij Claire’s de goodiebags uitzoeken. Ook kunt u hier, met het personeel van Claire’s het feestje naar eigen wens invullen. Kosten bij McDonald’s zijn € 6,20 per kind. Dit is incl. Happy Meal en ijsje maken. Volwassenen zijn niet verplicht een consumptie af te nemen,