McDonald's Leiden

McEscape Arrangement

 • McEscape Arrangement  ESCAPE ROOM 071
  Laat jezelf opsluiten in één van de twee kamers van Escape Room 071. Jullie kunnen kiezen voor de Pyscho kamer óf Einstein kamer. Kraak de codes en werk goed samen.. Kunnen jullie omgaan met tijdsdruk en weten jullie op tijd te ontsnappen? Beide kamers beschikken over de gaafste technieken waarbij je volledig wordt ondergedompeld in een andere wereld. Durf jij de uitdaging aan?

  Dit arrangement is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, onder begeleiding. Dit heeft te maken met de moeilijkheden ins het spel en eventuele schrikmoment. Vanaf 16 jaar is geen begeleiding nodig. De kosten variëren per persoon én per dag:

  Prijzen vanaf 16 jaar 
  Aantal MA t/m DO VR t/m ZO
  5 € 12,75 P.P. € 14,25 P.P.
  6 € 14,25 P.P. € 16,50 P.P.
  KINDEREN T/M 15 JAAR BETALEN SLECHTS € 12,50 P.P.

  McDONALD'S LEIDEN
  Voor of na het avontuur bij de Escape Room staat er een tafel klaar bij McDonald’s. U kunt zelf kiezen of u ons Restaurant bezoekt aan de Beestenmarkt of Rooseveltstraat. De bestellingen worden aan tafel opgenomen en uitgeserveerd door onze hostess. Bij besteding vanaf € 6,50 krijgt u 15% korting over de hele bestelling. 

  RESERVEREN?
  U kunt eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website doen. Doe dit door middel van de knop “reserveer dit feestje”. Let op: dit is slechts een aanvraag. Uw aanvraag wordt digitaal in behandeling genomen en wij streven er naar, u binnen 24 uur een reactie te geven. De reservering is pas definitief wanneer u daadwerkelijk een bevestiging heeft ontvangen. Dit gaat per e-mail.

  Ziet u de genoemde knop niet? Stuur dan uw aanvraag naar kinderfeestjes@mcdonaldsleiden.nl. Vermeld hierin de gewenste datum en tijd van het feestje, of u voor of na de activiteit bij ons wil eten en bij welk Restaurant, het aantal personen en de naam en leeftijd van de jarige.

  Indien er voor ons onduidelijkheden zijn, nemen wij uiteraard contact met u op.
 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  Elke dag, op aanvraag

  Locatie

  Escape Room 071, Sint Aagtenstraat 10 - 12 + McDonald's Leiden Beestenmarkt/Rooseveltstraat

  Duur

  1 uur

  Toelichting

  Je dient een kwartier voor het begin aanwezig te zijn bij de Escape Room. Hier duurt het speel 1 uur gevolgd door een uur McDonald’s.

  Kosten per kind

  € 17.80

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  12 t/m 100 jaar

  Eten

  Medium menu naar keuze

  Opmerkingen

  Dit arrangement kan geboekt worden vanaf 4 personen. Er kunnen maximaal 6 personen tegelijk in één van de kamers. U betaalt apart bij Escape Room 071 en bij McDonald's. Kosten bij Escape Room 071 zijn voor kinderen t/m 15 jaar € 12,50 per persoon. Vanaf 16 jaar geldt er een korting van 25% over het reguliere tarief. Bij Escape Room 071 kan alleen gepind worden. Bij McDonald's geldt een korting van 15% over het gehele bedrag, bij een besteding van minimaal € 6,25. Daarnaast staat er een tafel gereserveerd en worden de bestellingen aan tafel opgenomen en uitgeserveerd.