McDonald's Leiden

McDonald's Feestje

 • McDonald's Feestje  McDONALD'S LEIDEN
  Jouw verjaardagsfeestje vieren bij McDonald’s? Dat kan bij ons Restaurant aan Beestenmarkt of Rooseveltstraat! Tijdens het McDonald’s feestje staat er een feestelijke tafel klaar voor jou en jouw vrienden. We zingen de jarige toe en hij/zij krijgt uiteraard een leuk cadeautje. Ook kunnen jullie er voor kiezen de overige cadeautjes hier uit te laten pakken. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Ook mag jij, samen met jouw vrienden, een eigen ijsje maken in de enige echte McDonald’s keuken! Daarna versieren aan tafel met allerlei lekkers. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland!  

  RESERVEREN?
  U kunt eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website doen. Doe dit door middel van de knop “reserveer dit feestje”. Let op: dit is slechts een aanvraag. Uw aanvraag wordt digitaal in behandeling genomen en wij streven er naar, u binnen 24 uur een reactie te geven. De reservering is pas definitief wanneer u daadwerkelijk een bevestiging heeft ontvangen. Dit gaat per e-mail.
  Ziet u de genoemde knop niet? Stuur dan uw aanvraag naar kinderfeestjes@mcdonaldsleiden.nl. Vermeld hierin de gewenste datum en tijd van het feestje, het aantal personen en de naam en leeftijd van de jarige.
 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  ma t/m zo, op aanvraag

  Locatie

  McDonald's Leiden Beestenmarkt of Rooseveltstraat

  Duur

  1 uur

  Kosten per kind

  € 6.20

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Happy Meal

  Opmerkingen

  Minimaal 5 kinderen.