McDonald's Leiden

McBowling Feestje

 • McBowling Feestje  BOWLING MENKEN LEIDEN 
  Bij Bowling Menken wordt jouw verjaardag één groot feest! Trek je bowlingschoenen aan en laat die ballen maar rollen! Wie gooit tijdens het disco bowlen de meeste kegels om? En bij wie lukt het nét niet om een strike te gooien? Ga de uitdaging met jouw vrienden aan en beleef een middag vol plezier.

  McDONALD'S LEIDEN
  Voor of na het bowlen staat er een tafel klaar bij McDonald’s. U kunt zelf kiezen of u ons Restaurant bezoekt aan de Beestenmarkt of Rooseveltstraat. Uiteraard zingen wij bij binnenkomst de jarige toe en ontvangt hij/zij een leuk cadeautje. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Tot slot mogen alle kids zelf in de keuken hun eigen ijsje maken én versieren. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland. 

  RESERVEREN? 
  U kunt eenvoudig een reserveringsaanvraag via onze website doen. Doe dit door middel van de knop “reserveer dit feestje”. Let op: dit is slechts een aanvraag. Uw aanvraag wordt digitaal in behandeling genomen en wij streven er naar, u binnen 24 uur een reactie te geven. De reservering is pas definitief wanneer u daadwerkelijk een bevestiging heeft ontvangen. Dit gaat per e-mail.

  Ziet u de genoemde knop niet? Stuur dan uw aanvraag naar kinderfeestjes@mcdonaldsleiden.nl. Vermeld hierin de gewenste datum en tijd van het feestje, of u voor of na de activiteit bij ons wil eten en bij welk Restaurant, het aantal personen en de naam en leeftijd van de jarige.

  Indien er voor ons onduidelijkheden zijn, nemen wij uiteraard contact met u op 

 • Informatie:

  Reserveer hier

  Wanneer

  ma t/m zo, op aanvraag

  Locatie

  Bowling Menken + McDonald's Leiden Beestenmarkt/Rooseveltstraat

  Duur

  1 uur

  Kosten per kind

  € 9.45

  Kosten per volwassene

  € 0.00

  Leeftijd

  4 t/m 12 jaar

  Eten

  Happy Meal

  Opmerkingen

  Minimaal 5 kinderen. U betaalt apart bij Bowling Menken en McDonald's.. Bowlingbanen kunnen per uur worden gereserveerd, op het hele uur. Baanhuur kost per uur €14,50 i.p.v. €16,00. Maximaal 6 kinderen per baan. McDonald's: €6,20 per kind. www.bowlingmenken.nl * Op basis van 1 uur 1 bowlingbaan met 6 kinderen.